Inaktiv platsannons

Säljare Vildmark, 50%. XXL Sport & Vildmark i Umeå

XXL Umeå Söker dig - Du älskar att sälja - Du älskar att vinna - Du är lojal och ärlig - Du är utåtriktad - Du är nyfiken - Du är motiverad och engagerad - Du tycker om att ta ansvar - Du har stor arbetskapacitet och är självgående På XXL strävar vi ständigt efter utveckling, förbättring och resultat. Därför söker vi dig som har ett eget driv och gillar ett högt tempo. Våra varuhus är indelat i 7 avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sportkläder, Outdoor, Lager och Kassa. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område. XXL har tusentals besökare varje vecka. Våra besökare är viktiga för oss och vi möter alla med ett bra bemötande och en hög produktkunskap. Säljare Vildmark 50%

Om tjänsten

XXL Umeå Söker dig

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna

- Du är lojal och ärlig

- Du är utåtriktad

- Du är nyfiken

- Du är motiverad och engagerad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

På XXL strävar vi ständigt efter utveckling, förbättring och resultat. Därför söker vi dig som har ett eget driv och gillar ett högt tempo.

Våra varuhus är indelat i 7 avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sportkläder, Outdoor, Lager och Kassa. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område. XXL har tusentals besökare varje vecka. Våra besökare är viktiga för oss och vi möter alla med ett bra bemötande och en hög produktkunskap.

Säljare Vildmark 50%

För att trivas på Outdoor bör du vara en friluftsmänniska. Här jobbar idag av 5 st kompetenta frilufts- och vildmarksintresserade killar och tjejer.

Som säljare på Outdoor har du ett intresse för de varor du ska sälja. Din uppgift är att göra kunden nöjd, varför det är viktigt att du är utåtriktad och passionerad. Du har ansvarsområden av olika slag, du är delaktig och bidrar till att utveckla avdelningen

Oavsett tjänst eller arbetsuppgift vill du alltid leverera kvalité och resultat, och hårt arbete är en självklarhet för dig. Du står för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet – egenskaper som genomsyrar ditt dagliga arbete även idag.

Du ska hjälpa våra besökare med en mängd olika typer av varor inom Vildmarksegmentet. Vi ser gärna att du har ett intresse för någon av våra stora kategorier: Friluftsliv, Vandring, Fiske eller Jakt.

Om produktkunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag. Jaktlicens är meriterande men inte ett krav.

 
Tjänsten är tillsvidare 50%, varierande arbetstider under veckan och arbete varannan helg.

För rätt och driven person finns möjlighet till mer tid, speciellt under högsäsong eller om intresse och möjlighet finns att hjälpa till på övriga avdelningar.

Tillträde slutet februari eller annat enligt ök. Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor, kontakta oss gärna

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis