Inaktiv platsannons

Operationssköterska till Stockholm i vår och sommar i Sundbyberg

Om tjänsten


Nu söker vi för vår kunds räkning en operationssjuksköterska som vill jobba på Centraloperation på ett sjukhus i norra Stockholm under våren och sommaren. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta inom högspecialiserad operationsvård.

DIN PROFIL
Du är en trygg operationssjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet och kompetens inom högspecialiserad operationssjukvård inriktning ortopedi, med bl.a plastikoperationer ( höft, knä, axel) samt fraktur operationer. Goda kunskaper i operationsplaneringssystemet Orbit5 samt goda kunskaper i Journalsystemet TakeCare är meriterande.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!
Centraloperation Ortopedi (34 031) söker op-ssk.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Sundbyberg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundbyberg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis