Inaktiv platsannons

Kundansvarig säljare till expansiva Värmevärden i Örebro

Om tjänsten

Hos Värmevärden trivs man och känner en stolthet över att vara en del av företaget! En anledning till det är att du har möjlighet att påverka genom att dina förslag och idéer värdesätts och tas till vara. I ett litet företag med platt organisation som Värmevärden så hörs din röst helt enkelt.

Nu söker vi dig som är serviceorienterad och som vill vara med och skapa miljöeffektiva lösningar som är hållbara och kostnadseffektiva för våra kunder.

Välkommen till ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva!

Om tjänsten

I din roll kommer du att vara en central kontaktyta mot Värmevärdens kunder. Det handlar främst om B2B där kommuner, kommunala bolag och industrier är stora kundgrupper. Fokus är befintliga kunder men även marknadsbearbetning med nyprospektering ingår i ditt ansvar. Likaså kommer du att hantera inkommande förfrågningar från privata intressenter så som villaägare och bostadsrättsföreningar.

Som kundansvarig säljare agerar du rådgivande mot kunden. Du arbetar proaktivt med att analysera behov och förbrukningsmönster för att komma med förbättringsförslag för att skapa lösningar som gynnar både kunden och Värmevärden. Genom att värna om att ge kunden en optimal energilösning skapar du ett förtroende som bygger en stark och långsiktig kundrelation.

Det är en tjänst med stort eget ansvar för att driva affären i din region. Dina kunder finns främst i Avesta och Nynäshamn där Värmevärden har två av sina anläggningar. I organisationen finns ytterligare två kundansvariga och tillsammans jobbar ni för att utveckla gemensamma arbetssätt och processer för att vara ännu mer effektiva på marknaden. Du utgår från kontoret i Örebro där också din närmsta chef finns placerad. Tjänsten innebär ca två resdagar per vecka.

Vem är du?

Det här är en roll för dig med en bakgrund inom teknisk försäljing. Givetvis är det positivt om du har erfarenhet av energifrågor eller fjärrvärme, kanske från en liknande tjänst men det kan även var från drift- eller fastighetssidan. En teknisk utbildningsbakgrund är positivt men rätt erfarenhet är viktigare.

Du trivs i en roll där relationsbyggande är en central del. Du har alltid kunden i fokus och är mån om att hålla det du lovat. Därför är det viktigt för dig med ordning och struktur i ditt jobb. Ditt arbete är långsiktigt och du arbetar för att fördjupa och bredda relationen med dina kunder. Samtidigt är du lyhörd och nyfiken på vad som händer runt om på marknaden och därigenom fångar du upp nya affärsmöjligheter.

Du har många olika kontaktytor både internt och externt och anpassar lätt retorik och budskap utifrån den du möter. Du är en van IT-användare och har en god svenska i både tal och skrift.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Örebro
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis