Inaktiv platsannons

Säljare av bemanningslösningar till Randstad i Luleå

Om tjänsten

arbetsbeskrivning.

Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram?
“Hurra”, jublar du kanske?
Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka. Vill du istället jobba i en riktigt dynamisk och målstyrd miljö med att verkligen nyttja din fingertoppskänsla för affärer och relationer? Vill du genom kunskap, erfarenhet, ambition och nära samarbete med dina kollegor utveckla och sälja tjänster i världsklass? Då får du däremot gärna läsa vidare.

ansvarsområde.

Randstad är idag världens marknadsledande konsult- och rekryteringsföretag. Som säljare hos oss blir du Randstads ansikte ut mot befintliga och potentiella kunder i norra Sverige. Rollen innebär att du är vår specialist på den svenska arbetsmarknaden, kundernas olika branscher och möter våra kunder med förståelse, insikt och inspiration kring dagens- och morgondagens bemanningslösningar.
Vi söker dig som mår som bäst när du lyckas och når resultat genom eget driv och nära samarbete med kompetenta kollegor från verksamhetens alla delar. Du har starkt säljfokus och
vet att det är i mötet med kund som framgången sker. Din framgång ligger i att skapa långvariga affärsrelationer och nätverka bland kunder och prospekt för att utöka din och Randstads affärsrelationer i region norr. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstad Staffings koncept och tjänster på den svenska arbetsmarknaden. Du arbetar med fokus på nykundsbearbetning efter strategisk analys av marknaden.
Detta gör du bland annat genom god kontakt och nära dialog med representanter inom Randstads affärsområden på den orten där ditt kundprospekt finns, men också genom att hela tiden hålla dig à jour med marknaden och branschutvecklingen i våra kunders respektive segment.
Du ingår i ett centralt team på koncernnivå som jobbar med försäljning av hela Randstads tjänsteportfölj. Säljavdelningen innehåller totalt 14 säljare och du rapporterar till Head of sales.
Du kommer att utgå från Kiruna, Luleå eller Sundsvall, men tjänsten innebär frekventa resor i stora delar av regionen.

Varför ska du jobba hos Randstad?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång. Du kommer att trivas
hos oss om du tycker om att arbeta i en global och starkt värderingsstyrd och varm miljö med kompetenta och skicklig kollegor. Våra prestationsstandarder är höga och vår målsättning är tydligt – vi vill hjälpa företag och individer att nå sin fulla potential! För oss är det också viktigt
att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid bland annat.

Vi erbjuder:
 • Marknadsmässig grundlön.
 • Incitamentsbaserad rörlig lön.
 • Ett attraktivt förmånspaket (friskvård, aktiesparprogram, föräldralön med mera).
 • Tjänstebil enligt bilpolicy.
 • En internationell arbetsmiljö med stor intern arbetsmarknad och stora möjligheter till utveckling av den egna karriären.
 • arbetstider.

  Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

  kvalifikationer.

 • Vi söker dig som har någon typ av relevant eftergymnasial utbildning och med minst 3 års erfarenhet av sälj- och affärsutveckling (B2B). Det är starkt meriterande om du kommer från just rekryterings- och bemanningsbranschen.
 • Det är meriterande om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, management eller personal och arbetsliv.
 • Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift och kan ta fram och kommunicerar obehindrat på båda språken då vi arbetar i en global koncern och nyttjar båda språken mycket i det dagliga arbetet.
 • Vidare har du mycket goda datakunskaper samt vana att arbeta i affärssystem och program.
 • Du har B-körkort.

  Dina egenskaper:
  ● Som person är du resultatinriktad, social och handlingskraftig. Du har ett utpräglat affärssinne och ett starkt engagemang och drivkraft i det du företar dig.
  ● Eftersom vi strävar efter att ingå ett partnerskap med våra kunder är det också viktigt att du har en välutvecklad analytisk förmåga och kan identifiera vilka utmaningar kunden har i sin verksamhet och hur vi kan bistå med lösningar som underlättar och effektiviserar för kunden.
  ● Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Du kan ledigt röra dig på ledningsnivåer inom större företag/organisationer och även vara nyfiken inför mindre företags behov.
  ● Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete. Du är strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.
  ● Du drivs av att se resultat och stimuleras av ett högt tempo.
  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
 • Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Luleå
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Luleå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis