Inaktiv platsannons

Sommarjobb på Scania Oskarshamn, Kalmar Län

Om tjänsten

Scania Oskarshamn erbjuder sommarjobb inom produktion. Produktionen omfattas av många olika arbetsuppgifter inom olika verksamhetsområden. Våra fem verkstäder är – press, kaross, måleri, montering och logistik.

I pressverkstaden sköter du som sommarjobbare bland annat de olika pressarna och paketerar plåten som sedan ska svetsas samman i karossverkstaden. I målerierna grundmålas och täcklackeras hytterna och i monteringsverkstaden monterar du hyttens inredning, komponenter och detaljer. Inom logistik och materialhantering ser du till att materialet fördelas till monteringen och dina uppgifter är att packa material och köra truck. Läs mer om arbetet i de olika verkstäderna . I ansökningsformuläret anger du vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

Kvalifikationer
Studerar på gymnasium, högskola eller universitet och kommer fortsätta med det under hösten. Vi söker dig som tycker att produktion är spännande, du är nyfiken och vill se hur verksamheten fungerar. Arbetet är 2-skift och därför kräver vi att du som söker har fyllt 18 år.
Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Oskarshamn
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Oskarshamn | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis