Inaktiv platsannons

Studenter sökes till extrajobb inom varuplock! i Helsingborg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta inom varuplock hos en av våra kunder inom livsmedelsbranschen. Trivs du med ett fysiskt arbete och att samarbeta med andra? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu flexibla studenter som söker nya utmaningar inom varuplock till vår välkända kunds livsmedelsbutiker i nordvästra skåne. Du behöver vara öppen för olika arbetsuppgifter och vara nogrann i det du gör.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% på antingen universitet, högskola, komvux eller liknande. Vi ser långsiktigt på uppdraget och önskar därför att du har minst ett år kvar av dina studier.

Du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget. Tjänsten kommer att tillsättas löpande när vi hittat rätt kandidater för uppdraget.

Detta söker vi:

Du behöver vara effektiv, nogrann och snabb i ditt arbete. Du kan själv planera och strukturera din tid för att kunna arbeta så många pass som möjligt. Du har lätt för att samarbeta emd andra samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan