Inaktiv platsannons

Säljare, Volt Spiralen i Norrköping

Hos oss på VOLT får du möjligheten till att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi jobbar med flera kända varumärken, bl a Filippa K, Tiger of Sweden, These glory days, Oscar Jacobson, Eton och Samsøe & Samsøe. Vi gör vårt yttersta för att ge våra kunder världens bästa service och vi jobbar tillsammans för att nå vår vision om att vara den naturliga destinationen för herrmode. Här är din passion, inställning och kunskap essentiell. Dina drivkrafter och egenskaper: · Att alltid finnas där för kunden. För att uppnå detta är du utåtriktad och gillar social kontakt. · Du är effektiv, målmedveten och precis som vi, drivs av försäljning. · Att du är modeintresserad ser vi som en självklarhet. Vårt erbjudande till di

Om tjänsten

Hos oss på VOLT får du möjligheten till att bli en del av branschens mest trendmedvetna kedja. Vi jobbar med flera kända varumärken, bl a Filippa K, Tiger of Sweden, These glory days, Oscar Jacobson, Eton och Samsøe & Samsøe. Vi gör vårt yttersta för att ge våra kunder världens bästa service och vi jobbar tillsammans för att nå vår vision om att vara den naturliga destinationen för herrmode. Här är din passion, inställning och kunskap essentiell.

Dina drivkrafter och egenskaper:

· Att alltid finnas där för kunden. För att uppnå detta är du utåtriktad och gillar social kontakt.

· Du är effektiv, målmedveten och precis som vi, drivs av försäljning.

· Att du är modeintresserad ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande till dig:

· En omväxlande och rolig vardag med härliga kollegor.

· Vi är övertygade om att vi gör varandra bättre och ser mycket positivt på ansvar och interna karriärvägar. Flera av oss har tagit steget från säljare till butikschef.

· Vi är en seriös spelare på arbetsmarknaden som är kollektivavtalsanslutna och har arbetsvillkor, lön och förmåner därefter.

· Förmånlig personalrabatt samt bonusordning.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig som vill uppleva detta tillsammans med oss.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Norrköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis