Inaktiv platsannons

Affärsområdesansvarig säljare B2B i Stockholm

Om jobbet Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det? Affärsområdesansvarig säljare B2B Bolaget Vår idé är att vi ska vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring, där vi främst riktar oss mot småföretagare. Vi har företagskunder som vi hjälper med någon form av lösning för deras synlighet på internet. Vi jobbar uteslutande med egenutvecklade system för att ge våra kunder högsta kvalité till ett av marknadens bästa priser. Rollen Vi ska nu stärka vår lokala närvaro i Stockholm med omnejd och söker d

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Affärsområdesansvarig säljare B2B

Bolaget

Vår idé är att vi ska vara en helhetspartner inom internetmarknadsföring, där vi främst riktar oss mot småföretagare. Vi har företagskunder som vi hjälper med någon form av lösning för deras synlighet på internet. Vi jobbar uteslutande med egenutvecklade system för att ge våra kunder högsta kvalité till ett av marknadens bästa priser.

Rollen

Vi ska nu stärka vår lokala närvaro i Stockholm med omnejd och söker därför en utesäljare. Arbetet går primärt ut på att marknadsföra och sälja våra tjänster inom internetmarknadsföring. Vi har utvecklat ett komplett paket som ger företagare allt som behövs för att lyckas och synas på webben. Som utesäljare kommer du att besöka nya potentiella kunder i Stockholm Till skillnad mot andra säljjobb så bygger du här upp din egen kundstock, som du sedan ska förvalta och förädla. Detta innebär stora förtjänstmöjligheter och varierande försäljning mot nya och befintliga kunder. Du kommer att ha ett nära samarbete med företagets mötesbokare som ansvarar för att boka in kundmöten åt dig.

Om dig

Vi söker dig som:

- Är en framåt person som drivs av att göra affärer

- Är självgående och målinriktad

- Gillar högt tempo

- Är strukturerad och förtroendeingivande

- Är en utpräglad tävlingsmänniska

- Innehar B-körkort

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Dina ansökningshandlingar ska innehålla

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan