Inaktiv platsannons

Account Manager/ Säljare till Team Ekblad i Norrköping

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker alltid säljare till vår B2B försäljning i Hela Sverige!

Team Ekblad söker nu personer som vill vara med på vår resa. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrik för alla parter, kunder, Team Ekblad och samarbetspartner. Detta koncept kommer ifrån erfarenhet inom försäljning. Vi letar efter personer med personligt engagemang, ett stark driv att vilja sälja och förmågan att leda projekt från offert till slutlig genomgång och avtals signering.

Som säljare kommer besöka kunden på plats hos företaget eller ha säljande kommunikation via mejl och telefon, valet är helt upp till dig. Alla våra verktyg är digitala. I rollen som säljare ska du ge råd kring tjänsten, produkten och den bäst lösningen. Du kommer att var med kunden under hela säljprocessen, därefter tar våran samarbetspartner över för att leverera den färdiga tjänsten och produkten. Du är med kunden från kontakt till ett signerat avtal för att våran samarbetspartner ska sätta igång med arbetet. Du kommer att arbeta tillsammans samt ha daglig kommunikation med våran samarbetspartner för att säkerställa den kvalité vi är ute efter. Du kommer endast att jobba under ett varumärke åt gången.

Team Ekblad ger dig en komplett utbildning av tjänsterna och produkterna, affärssystem och säljtekniker. Du kommer få insikter i hur hela processen går till vid framtagning utav tjänsterna och produkterna, på plats hos vår samarbetspartner. Allt för att du skall kunna ge råd och utstråla en trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att hjälpa kunden att göra insiktsfulla val.

Om arbetsgivaren

Vi hjälper våra kunder att skapa unika lösningar utifrån deras behov inom försäljning. Vi har skapat säljmetoder med så hög kvalité som ger oss möjligheten att verkligen sätta kundens behov i största fokus. Vi har högtrovärdighet på att endast erbjuda tjänster och produkter som Team Ekblad själva tror på och är stolta över att representera.

Med vår stolthet och kvalitet i våra resultat är på god väg att en utav dom bästa säljbyråerna på marknaden. Vi hjälpa er att ta ert varumärke eller bolag till nästa nivå, det som driver dig framåt är försäljningen.

Vi erbjuder våra samarbetspartners fyra väletablerade försäljningsområden: fältförsäljning, events, telemarketing och onlineförsäljning. Våra lösningar bidrar till en lång relation och ökad försäljning för våra kunder. Genom att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och att få ut det mesta i sina processer. Våran tjänster är rådgivning och konsultation inom försäljning B2B samt B2C.

Team Ekblad ska alltid vara en arbetsplats där medarbetarna ska trivas, känna trygghet och potential till att nå sitt bäst jag som person samt inom försäljning. Vi representerar en helt unik företagskultur. Vi erbjuder en flixibilitet till dig som säljare, fortfrande vara med i vårt underbara team men en valbarhet att välja försäljningsmetoder, produkter, tjänster eller företag att jobba åt. För att skapa vår unika team känsla har vi konferensresor, events och sportarrangemang. Team Ekblad står för ständig utveckling både personligt och professionellt. Utbildningar inom försäljning, målinriktning, ledarskap är något vi självklart erbjuder våra anställda.

Vi ser gärna att din profil innehåller:

Målinriktad och älskar att sälja!

 • En avslutad gymnasieutbildning.
 • Flytande Svenska i tal och skrift är ett krav.
 • Ett driv framåt att utvecklas
 • Förmågan att kommunicera med kunder, Team Ekblad och vår samarbetspartner.
 • God social förmåga
 • Kunskaper inom all försäljning är en fördel
 • Kunskaper inom affärssystem är en fördel (CRM, Fortnox, Scrive)
 • Anställningsform: Heltid, deltid

  Område: Hela Sverige, HK ligger i Norrköping

  Lön: Grundlön, Provision efter överenskommelse, samt överenskommelse om försäkringar och förmåner.

  Krav: B-Körkort och tillgång till egen bil

  Startdatum: Enligt överenskommelse, men kan tillsättas omgående!

  Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller ansöka direkt är du välkommen att kontakta mig på

  Vi ser fram emot er ansökan!

  #jobbjustnu

  Öppen för allaVi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

  Publicerad den

  23-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Norrköping
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Norrköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis