Inaktiv platsannons

Lagerarbetare sökes för omgående uppdrag i Uppsala

Om tjänsten

Om företaget

Företaget erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Företaget tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget har tillverkningsanläggningar runt om i världen, däribland Uppsala. Siten här i Uppsala behöver nu förstärkning på lagret. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av inleverans, utleverans, ompallning, lokalvård, enklare förrådsjobb, påfyllning med mera. 

Formell kompetens

- Truckkort, behörighet A men även B är önskvärt
- Körkort, då det ibland behöver fraktas saker runt siten
- God svenska, både i tal och skrift


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning t.o.m. juni till att börja med men med chans till förlängning/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse men önskvärt snarast möjligt

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Vid frågor kontakta konsultchef Sofia Viredius,

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på .

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Uppsala
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis