Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare i Boxholm

Om tjänsten

arbetsbeskrivning.

Har du ett stort intresse för service, försäljning och gillar många kundkontakter? Skulle du beskriva dig själv som en positiv, ödmjuk och serviceinriktad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Då kan det vara dig vi söker. Randstad söker för AB Sappas räkning en driven och serviceinriktad kundtjänstmedarbetare för uppdrag på deras kontor i Boxholm.

Hjärtat i bolaget är Sappas kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar på kunders frågor alla dagar om året. Sappas stora mål, som genomsyrar hela bolaget är att bli Sveriges mest kundvänliga företag och vara en attraktiv arbetsplats!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområde.

I rollen som Kundtjänstmedarbetare hos Sappa kommer du främst att arbeta med inkommande frågor från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer att vara Sappas ansikte utåt och kundernas första kontaktyta, stor fokus kommer att ligga på att erbjuda kunder anpassade lösningar till deras förfrågningar.

All hantering av ärenden kommer du själv hantera, med hjälp av FAQ’s samt kollegor på plats. I dina arbetsuppgifter kommer du även att arbeta med löpande förbättringsförslag och effektivisering av processer.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Teckna nya abonnemang och lägga till/ta bort tjänster i befintliga abonnemang via telefon, mail samt chatt och sociala medier.
• Arbeta aktivt med försäljning i samtal med kunder.
• Ge teknisk support på Sappas produkter.

arbetstider.

Varierande arbetstid under öppettiderna. 8-20. Både dag, kväll och helg förekommer.

kvalifikationer.

• Minst 1 års erfarenhet av service eller kundbemötande, gärna från kundtjänst, telefonväxel eller callcenter.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Intresse av att arbeta och kommunicera med människor.
• God datorvana och erfarenhet samt kunskap inom Microsoft office-paketet.
• Gymnasieexamen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceminded, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både team och självständigt samt har mycket tålamod.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Boxholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Boxholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis