Inaktiv platsannons

Vi söker en relationsskapande och affärsdriven säljare till Sundsvall

Om tjänsten

 • Ansök senast: 29 januari 2021
 • Sundsvall
 • Arbetsuppgifter

  Vårt vinnande lag behöver nu en relationsskapande och affärsdriven säljare och väntar ivrigt på din ansökan!

  Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.

  Hos oss gör du skillnad genom att:

  När du som medarbetare kommer till Swedish Match upptäcker du snart att vi verkligen menar allvar med vår vision - en värld utan cigaretter, och våra värderingar passion, ägarskap, innovation och kvalitet.
  Ett exempel på detta är att du mäts på värderingarna vid din årliga prestationsutvärdering. Som en del av Swedish Match vinnande lag förväntas du vara en engagerad, motiverad och högpresterande medspelare. Därför har vi riktigt bra förmåner och erbjuder rättvisa, marknadsmässiga löner.

  Ett vinnande lag består av rätt person på rätt position vid rätt tidpunkt. För att lyckas med detta arbetar vi bland annat aktivt med jämställdhet, hos oss jobbar ingen liten gumma eller gubbe.

  Hos oss jobbar däremot oerhört stolta och professionella medarbetare som tillsammans arbetar mot samma mål - en värld utan cigaretter. Varmt välkommen till ett vinnande lag!

  Arbetsuppgifter

  Fokus ligger på att tillsammans med kunden hitta lösningar för att öka lönsamheten hos båda parter. Du kommer även ha stort fokus på att introducera nya produkter på marknaden. Swedish Match tror på relationer där båda parter är nöjda vilket gör att du som säljare kommer jobba mycket mot befintliga kunder men även nya kunder.

  Som säljare arbetar du i den europeiska divisionen, Swedish Match Europe Division. Du ingår i Field Sales och rapporterar till Field Sales Manager North. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.


  Kvalifikationer

  Vi söker dig som

  Det här förväntar vi oss av dig

  Du har arbetat med försäljning sen tidigare, och det är meriterade om det har varit mot Dagligvaruhandeln och/eller Servicehandeln. Men viktigast är att du har en mycket bra affärsförståelse. Du brinner för att göra bra affärer och vårda relationer med kunderna.

  För att lyckas i arbetet har du god social och kommunikativ förmåga. Att stå på scen och prata är inget nytt för dig.

  Genom din struktur, planeringsförmåga och tävlingsinstinkt når du dina mål.
  Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning för att kunna växa inom bolaget där t ex en central roll inom försäljningsorganisationen på vårt huvudkontor kan vara ditt nästa steg.

  Körkort är ett krav och du besitter goda datakunskaper.
  Vem är du?

 • Du är resultatinriktad.
 • Du är driven och engagerad i det du tar dig an och ger inte upp förrän du kommit i mål.
 • Du vet om att du måste ha starka planer för att nå dina mål.
 • Du har en social förmåga och är lyhörd i det du gör.
 • Du är en positiv person och är ivrig att vilja utvecklas i din roll som säljare och bidrar med positiva energi till dina kunder och kollegor.
 • Du kan bygga och utveckla starka relationer både internt och med kunder.
 • Du analyserar utvecklingen hos dina kunder och kan därför komma med starka rekommendationer som optimerar bådas affär.
 • Placeringsort:
  Som säljare ansvarar du för distriktet som sträcker sig mellan Timrå till Bollnäs. Du utgår från hemmet och bör bo i distriktet och troligtvis i Sundsvall.

  Välkommen med din ansökan snarast.
  Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
  I samband med denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jakob Hemvik.

  Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Sundsvall
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Sundsvall | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis