Inaktiv platsannons

SOMMAR- Undersköterska till Neurologisk akutvårdsavdelning i Stockholm

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Undersköterska som vill utvecklas inom neurologi ?

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård inom neurologi. Du är bra på att identifiera omvårdnadsbehov i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa vården!
Vår verksamhet
Neurologiska kliniken består av en mottagning, forskningsenhet och slutenvårdsplatser. Vi har idag totalt 35 vårdplatser varav 3 vårdplatser med intermediärvård.Vi är till största delen en akutavdelning, patienterna kommer via akutmottagningen. Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i nervsystemet och i hjärnan. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar. Vi har relativt korta vårdtider och arbetar i ett nära samarbete med akutmottagningen.


Vi tar hand om patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade. Arbetet här är mycket varierande och innebär ibland även ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med sjuksköterskor, läkare och paramedicinare. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att bedöma, utföra och följa upp omvårdnadsproblem. Här får du även hantera en hel del medicinsk teknisk utrustning. 
Du får en anpassad introduktion med uppföljning varje vecka.

Vi arbetar med kompetenstrappa där det är tydligt vad som förväntas av dig. Vi har utbildning och föreläsningar varje vecka. Vi har mycket aktiviteter gemensamt på kliniken.
Kvalifikationer
Nu söker vi dig som är undersköterska gärna med några års yrkeserfarenhet. Du vill nu fördjupa dina kunskaper och få en möjlighet till utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga och är smidig i ditt förhållningsätt. Du är intresserad av teamarbete där du även får använda dina ledaregenskaper. Du behöver anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation. Du har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder.
Villkor
Vi har önskeschema med poängmodell.
Hör gärna av dig om du har frågor!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan