Inaktiv platsannons

Sommarjobb - Underhåll av fjärrvärmenät i Gothenburg

Om tjänsten

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb utomhus? Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra sommarjobbare arbeta och upptäcka nya delar av Göteborgsområdet

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Göteborg Energis fjärrvärmenät är uppemot 1300 km långt och sträcker sig inom hela Göteborg med kranskommuner. På enheten Drift och Underhåll Nät arbetar cirka tjugo erfarna och kunniga medarbetare med att se till att Göteborgarna varje dag har en trygg och pålitlig energileverans. Uppdraget handlar om förebyggande och avhjälpande underhåll, samt driftåtgärder, på koncernens nät för fjärrvärme, fjärrkyla och naturgas.

I din roll kommer du att;

I grupp med andra sommarjobbare utföra enklare underhållsarbete av fjärrvärmenätet, som exempelvis skrapning, målning och märkning av de avluftare som sitter på fjärrvärmenätet.

 • Andra arbetsuppgifter inom drift och underhåll kan förekomma.
 • Profil:

 • Vi söker dig som för närvarande  studerar på tekniskt gymnasium eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot energiteknik, driftunderhåll eller annan inriktning som vi bedömer relevant.
 • Du motiveras av att jobba i samarbete med andra och har förmågan att ta ansvar.
 • Du trivs med att utföra fysiskt arbete utomhus.
 • För att ta dig runt i Göteborg ser vi att du har Körkort B.

  Ansök senast den 1 mars men gärna tidigare eftersom urval sker löpande under ansökningsperioden. Vänligen bifoga studieintyg, CV samt personligt brev i din ansökan.

  Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats?

  Välkommen med din ansökan!  

  Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

  Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Gothenburg
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis