Inaktiv platsannons

CityDäck söker duktig säljare i Malmö

Om tjänsten

Om jobbet

#jobbjustnu

CityDäck Öresund AB är ett expansivt och erfaret företag inom däck- och fälgbranschen. Efterfrågan på våra tjänster och varor ökar konstant, och vi söker därför just nu dig som har utbildning och erfarenhet av arbete med att hantera försäljning och kunder, B2C såväl som B2B, direkt och via telefon och nät.

Arbetet består först och främst i att handha vår webbshop med allt vad det innebär från marknadsföring till kundkontakt, men du kommer också att ha hand om vår kundtelefon och vid behov hoppa in som kundmottagare i receptionen. Därför är kunskap om däck och fälgar ett måste. Vi har inga krav på att du jobbat i branschen, med du måste ha ett genuint intresse av däck och bilar och en villighet att lära. Det är naturligtvis också av vikt att ditt agerande leder till merförsäljning och att du har erfarenhet av försäljning via nätet. Har du också erfarenhet av arbete i däckaffärssystem är det ännu bättre.

Det allra viktigaste är dock att du är ambitiös, framåt och villig att lära nytt, att du har har god social kompetens, att du alltid möter kunden med ett leende och att du inser att olika kunder ska bemötas på olika sätt. Vi hoppas att just du är den vi söker.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis