Inaktiv platsannons

Studerande truckförare sökes till välkänt Logistikföretag i Malmö!

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Är du studerande och vill jobba extra på en stor terminal i Malmö? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Vi söker nu dig som vill arbeta som truckförare på ett välkänt transportföretag i Malmö. Arbetet utförs på en stor terminal belägen i Fosie industriområde.

Dina arbetsuppgifter är framförallt truckkörning och sortering av paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som scanning och registreringar i system kan ingå i tjänsten.

Arbetstiderna varierar något men är koncentrerade mot eftermiddag/kväll + natt. Tiderna kan variera något men vanligt förekommet är mån-fre 14:00-18:00 eller 00.00-07.00. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men också med kortare varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som kan starta jobba omgående!

Detta söker vi:

Det är meriterande om du tidigare jobbat med truckkörning på lager, men inget krav. Det viktigaste för att lyckas i tjänsten är din inställning och vilja att göra ett bra jobb! Du ska vara arbetsvillig och inte rädd för att ta i och arbeta fysiskt. Arbetet ställer krav på stresstålighet och att du är motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Du är noggrann, flexibel och trivs att jobba i ett härligt arbetslag!

- Det är krav med truckkort A.
- Flexibel
- Noggrann

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka.

Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: Truckförare, student, extrajobb, lager, terminal

Nyckelord: , , , ,

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan