Inaktiv platsannons

Sommarjobb vägtruminventerare till Torsby

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Sommarjobb vägtruminventerare till Torsby. Vi vill ha din ansökan senast den 1 februari.

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod är 14 juni-13 augusti, möjlighet till annan tidsperiod finns.

Om jobbet

Som vägtruminventerare kommer du jobba ute i fält och tillsammans med en kollega köra runt och göra inventeringar av vägtrummor. Ni checkar av vägtrummans kondition, är något sönder eller håller på att gå sönder, vilket material består trumman av, fungerar vattenflödet, åt vilket håll rinner vattnet osv. Läget på trumman bestäms med hjälp av en App i telefonen och ni fotar också trumman. All data registreras i en nationell vägdatabas. All insamling sker med hjälp av Appen och du kommer att få utbildning i den av oss samt hur bedömningen av vägtrumman ska ske. Du kommer även få genomgå en utbildning i hur man arbetar säkert på väg.

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt.

Vi söker dig som

  • har en pågående eller helst senast 2019 avslutat en högskole-eller universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, lantmäteri, GIS, teknik eller naturvetenskap. Även gymnasienivå eller annan inriktning kan dock bedömas tillräckligt
  • har körkort för manuellt växlad personbil
  • har god fysik (dvs kunna vara ute hela dagen, gå i diken etc)
  • Det ses som meriterande om du tidigare har arbetat med inventering av vägtrummor

    Övrig information

    Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

    Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.


    Publicerad den

    28-02-2024

    Extra information

    Status
    Stängd
    Önskad utbildningsnivå
    Annan
    Ort
    Torsby
    Antal timmar per vecka
    8 - 40
    Typ av kontrakt
    Sommarjobb
    Typ av jobb
    Omvårdnad
    Körkort önskas
    Nej
    Tillgång till bil önskas
    Nej
    Personligt brev krävs
    Nej
    Språk
    Svenska

    Torsby | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan