Inaktiv platsannons

Studerande servicetekniker inom VVS i Västerås

Hos JMS Vattenrening erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll och arbeta för att kunderna ska få friskt vatten på ett smidigt och riktigt sätt. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Hos JMS i Västerås arbetar både tekniker, säljare och övrig personal som tillsammans bildar ett härligt team. Du kommer att bli en del av servicetekniker-teamet. Du erbjuds * En tjänst där du har många kontaktytor och dagligen träffar olika personer * Möjligheten till att planera och styra över dina egna dagar * Att bli en del av ett rutinerat team med goda chanser till kompetensutbyte Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | IT | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis