Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent på 50 % till Peab! i -

Har du tidigare erfarenhet av kundfakturering och projektekonomi kan detta vara nästa roll för dig. Peab söker nu en ekonomiassistent på 50 % som i huvudsak kommer stötta upp platschefer i diverse projekt. Du erbjuds en flexibel roll där ena dagen inte är den andra lik. Varmt välkommen med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

"Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden". Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och söker nu deras nästa stjärnskott som i huvudsak kommer stötta platschefer i projekt med administrativa och ekonomiska uppgifter. Som ekonomiassistent kommer du ingå i ett globalt team som består av fem andra medarbetare som på distans arbetar med liknande arbetsuppgifter. Du kommer främst arbeta i region Halland och för att säkerställa en god start i rollen kommer en kollega ansvara för introduktionen. Du erbjuds * Ett flexibelt arbete där du själv är med och påverkar ditt arbete * Varierande arbete i olika projekt Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis