Inaktiv platsannons

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT i Sundbyberg

Har du några års erfarenhet av brett ekonomiskt arbete och en stor förståelse för processer och affärssystem? Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och vill hjälpa företag att förbättra och utveckla sina ekonomiska affärsprocesser. COSMO CONSULT är en ledande leverantör av ERP-lösningar för Microsoft Dynamics och du välkomnas till en modern arbetsgivare med tillväxtambitioner som arbetar med de allra senaste teknikerna och arbetssätten. Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsi

Om tjänsten

COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. För mer information om företaget besök: www.cosmoconsult.se. De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produktutbud. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa i att ta oss an de nya möjligheter som Microsoft erbjuder för Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV eller Navision). Till vårt kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö söker vi en Ekonomikonsult för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant. Du erbjuds: * Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - du kommer snabbt se att det arbete du utför skapar resultat hos kund där du är en del av ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt. * Stockholmskontoret är beläget i helt nyrenoverade lokaler i Sundbyberg och erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både E4:an, buss, tvärbana och tunnelbana. * Laganda: Hos COSMO CONSULT är du aldrig ensam och den vänliga atmosfären gör det enkelt att fråga om hjälp. Du kommer få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. Teamwork en självklarhet och medarbetarna är generösa med kunskapsdelning för att hjälpas åt att ständigt bli ännu bättre. * Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är arbetstiderna givetvis flexibla och familjevänliga. COSMO CONSULT är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. * Förmåner: De anställda är det viktigaste COSMO CONSULT har och därför vill de erbjuda det allra bästa till medarbetarna! Du erbjuds ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnas aktiviteter under året samt trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sundbyberg
Antal timmar per vecka
0 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sundbyberg | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis