Inaktiv platsannons

Produktansvarig till Waynes Coffee i Stockholm

Har du erfarenhet av produkt- och sortimentsfrågor? Vill du vara en del av ett bolag som redan är väletablerat men som samtidigt är i startskottet på en helt ny tillväxtresa? Älskar du dessutom både mat och dryck? Ta chansen och sök rollen redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Nu söker Waynes deras nästa Produktansvarig med uppdrag att säkerställa att Waynes är den mest attraktiva franchisekedjan inom Food & Beverages. Detta genom att ansvara för att Waynes har det bästa sortimentet för Waynes gäster. I rollen som Produktansvarig kommer du att utveckla, effektivisera och strukturera Waynes produkter och sortiment till ett kvalitativt, gott och lönsamt sortiment för både Waynes franchisetagare och gäster Waynes är just nu inne i en stor tillväxtfas med mycket förändringar inom organisationen, där de just nu är på första trappsteget i en ny spännande framtid. I den här rollen ges du möjlighet att vara med och utveckla samt påverka Waynes framtid. Waynes finns idag i 9 länder med planer på att öppna upp på fler platser i världen, var på detta även är en mycket bra möjlighet för dig med ambition att arbeta internationellt. I rollen kommer du att rapportera direkt till företagets Drift - och Försäljningschef. Inget personalansvar ingår i rollen.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis