Inaktiv platsannons

Financial & Business Controller till modestartup! i -

Har du erfarenhet av redovisning, intresse för controlling och passion för modebranschen? Nu finns möjligheten att ta dig an rollen som Financial & Business Controller till en spännande modestartup i centrala Stockholm. Som en del av teamet kommer du att ha en betydande roll för företagets tillväxtresa. Välkommen in med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Som Financial & Business Controller kommer du att arbeta från vår kunds kontor i centrala Stockholm i en spännande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Du välkomnas av ett litet, dynamiskt och passionerat team om fem personer där du kommer att vara ett viktigt tillskott. Rollen innebär stort ansvar och självständigt arbete samtidigt som du tillsammans med dina kollegor kommer att göra ert bästa för att stötta varandra och driva bolaget framåt. Då det är en platt organisation och ett litet team kommer du att få möjlighet att vara med och påverka, planera och genomföra nya idéer och strategier. Förutom att vara bidragande till företagets utveckling kommer du även driva din egen utveckling framåt och det finns flera karriärvägar inom bolaget. Dina uppdrag kommer att sträcka sig från komplexa analyser till mer standardiserade uppgifter. Du kommer främst att arbeta med det löpande ekonomiarbetet och vara involverad i produktionsavdelningen och stundtals större projekt. Rollen inkluderar både svenska och internationella kontakter såsom partners och leverantörer. Du kommer att rapportera till företagets VD. Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis