Inaktiv platsannons

Junior IT-support till internationellt elektronikbolag! i Tyresö

Nu finns en spännande möjlighet för dig som har ett stort IT-intresse och som vill arbeta i en bred och varierande roll. Som person är du serviceminded och gillar problemlösning samt har tidigare erfarenhet av IT-support. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I din roll som junior IT-support kommer du ha ett tätt samarbete med din närmaste kollega. Du har en varierande roll där du kommer att ha kontakt med många olika medarbetare på företaget och hjälpa dem med IT-support och administration kopplat till det. Du kommer att arbeta på ett företag som är inne i en spännande tillväxtresa och som är tryggt, stabilt och i framkant inom sin teknik. Du erbjuds * Ett varierande supportuppdrag på ett familjärt företag * Nära arbete med en erfaren kollega * Möjligheten att utvecklas inom IT-support Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är tidsbegränsat och sträcker sig från februari 2021 till mitten av augusti 2021. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Tyresö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyresö | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis