Inaktiv platsannons

Ekonomiadministratör till expanderande bolag i Eriksberg!

Värnar du om miljön? Vill du arbeta i ett spännande och expanderande företag? Har du dessutom studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller har relevant arbetslivserfarenhet), då är detta din nästa utmaning! Vår kund söker nu en driven ekonomiadministratör med öga för detaljer. Ta chansen, ansök redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker en ekonomiadministratör. Uppdraget är långsiktigt och i takt med att företaget växer finns utvecklingsmöjligheter internt. Vår kund är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Bolaget har historiskt växt kraftigt på ett framgångsrikt sätt. Detta både organisatoriskt och via förvärv vilket medför goda utvecklingsmöjligheter för dig med ambitioner! Bolaget tror att engagerade medarbetare är a och o vilket resulterat i utmärkelser genom åren. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Eriksberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis