Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Bonnier News Local! i Centralt

Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo? Här får du chansen att bli en del av ett företag där man alltid levererar högklassig service till kunder över hela Sverige! I rollen kommer du med hjälp av telefon ge service och support till Bonnier News Locals kunder! Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag, vi arbetar med urval löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörja

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare på heltid kommer du arbeta hos Bonnier News Local. Här arbetar du mot ca 40 olika tidningsvarumärken, bland annat Örebros lokaltidning Nerikes Allehanda. Mediebranschen är en bransch i förändring, och här finns därför möjlighet att på sikt påverka och deltaga i de kommande förändringarna. På kundservice i centrala Örebro sitter cirka 30 av dina framtida kollegor. Här välkomnas du till en arbetsplats med hjälpsamma kollegor som mer än gärna finns där för att svara på dina frågor. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att prestera i din roll och vad som förväntas av dig kommer du erbjudas en introduktion. Introduktionen kommer pågå i cirka tre dagar och anpassas efter dina förutsättningar, allt för att det ska vara tydligt och tryggt för dig. Efter dessa 3 inledande dagar anpassas och planeras introduktionen utefter dina behov tillsammans med närmsta chef. Du erbjuds * En varierad roll som präglas av högt tempo och service. * Möjlighet att träna gratis på gymmet i lokalerna. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Centralt
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis