Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Teltek i Örebro

Vår kund Teltek letar efter deras nästa kollega som ska kliva in i rollen som servicetekniker! Tillsammans med tre andra servicetekniker kommer du att fortsätta arbetet med att erbjuda deras kunder- och slutkonsumenter lösningar i världsklass. Telteks uppdrag och ambition är att leverera kvalitativa lösningar för att väga, kontrollera och kvalitetssäkra produkter. Letar du efter en roll där du får ägna din tid och engagemang åt felsökning, problemlösning och tekniska utmaningar - men samtidigt får möjlighet att upprätta starka kundrelationer? Då ser vi fram emot din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriäre

Om tjänsten

Året var 1984 då dörrarna till Teltek slogs upp för första gången. Sedan dess har företaget stadigt ökat i tillväxt och idag är de 30 medarbetare internt varav fyra arbetar som servicetekniker. I rollen som servicetekniker erbjuds du en högst varierande och innehållsrik vardag. Då Teltek har kunder i över 20 länder världen över är ditt och dina kollegors uppdrag att bistå dessa med er tekniska expertis. Det kan vara att finnas tillgänglig i supporten där kunder- och återförsäljare hör av sig med frågor, att utbilda återförsäljare i produktkunskap eller att felsöka och åtgärda problem på plats hos en kund. Som du hör är uppgifterna varierande och vardagen därmed spännande och omväxlande. Telteks kunder finns i flertalet branscher där livsmedel- och läkemedelsindustrin är två vanligt förekommande. I denna roll förväntas du att kunna resa ca. 100 dagar per år men enbart ca. 20-30 dagar är med övernattning, resterande är resor över dagen. Du får i tjänsten tillgång till företagsbil och du utgår ifrån kontoret som ligger i Örebro. Du erbjuds * En roll där hög flexibilitet finns och likaså frihet att själv planera din arbetsvardag * Att bli en del av ett team med hög teknisk kompetens och härliga kollegor att bolla utmaningar med * Att bli del av ett framgångsrikt företag som alltid strävar efter att inneha den bästa kunskapen inom sitt område - kompetensutveckling internt är därför en självklarhet för ni ska fortsätta kunna växa.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis