Inaktiv platsannons

Ingenjörsstudent till uppdrag inom ventilationsteknik i Vellinge

Är du studerande inom en teknisk utildning och har intresse för brandfrågor? Vill du smygstarta karriären inom ett av ventilationsbranschens största företag? Vi söker nu en initiativrik och strukturerad student som ska arbeta deltid med tester inom brand och ventilation. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för Ekovents räkning en testingenjör på deltid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Vellinge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Vellinge | Civilingenjör / Arkitekt | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis