Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till Rasta Group i Sisjö Kullegata 5

Motiveras du av en engagerad och familjär arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar? Nu söker vi dig med några års arbetslivserfarenhet som skall bli Rasta Groups Redovisningsekonom. Välkommen med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Rasta Group är en fartfylld, framåtskridande och familjeägd organisation som föddes i början av 70-talet. Sedan dess har de kommit att bli verksamma inom sex affärsområden; Arenarestauranger, Serviceanläggningar, Kulturrestauranger, Gastropubar, Live Entertainment och Fastigheter. Läs gärna mer om de olika affärsområdena här På huvudkontoret i Sisjön är de ca 20 medarbetare vilka är verksamma inom marknadsföring, administration, regionsansvar och ekonomi. Med anledning av att deras tidigare Redovisningsekonom nu avancerar inom organisationen söker vi efter en ny kollega! Typiska arbetsuppgifter innefattar månadsbokslut, utbetalningar, kontoutdrag, löpande kontakt med platschefer m.m. För att säkerställa dina förutsättningar att lyckas kommer du ges en gedigen överlämning och introduktion. "Här erbjuds en varierande och relationsskapande möjlighet där den ena dagen aldrig är den andra lik. Som företag har vi god sammanhållning med mycket skratt och högt i tak. För oss är det viktigt att vi hjälps åt samt att vi har tydliga målsättningar" svarar Marita, rekryterande chef, på frågan om varför hon trivs så bra på Rasta Group.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sisjö Kullegata 5
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis