Inaktiv platsannons

SCM Coordinator till Samsung i Kista

Vi söker en SCM Coordinator till Samsung med omgående start. Har du kunskaper i SAP och har arbetat inom Supply Chain sedan tidigare? Då kanske detta är nästa roll för dig! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vi letar efter en SCM-Coordinator för Samsungs nordiska huvudkontor i Kista. SCM-samordnaren ska fokusera på hela leveranskedjan från fabrik till slutkund. Det handlar om efterfrågan, fabriks- och huvudkontor, produktion, leverans och distribution till Samsungs kunder. Supply Chain Management inkluderar bland annat prognoser, efterfrågan, planering, lagerhantering, logistik och order desk arbete, samt ERP kunskap. Du erbjuds * Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kista | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis