Inaktiv platsannons

Välbetalt extrajobb för studenter! i Högsbo

Studerar du en eftergymnasial utbildning och har minst två år kvar av dina studier? Är du ute efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier? Just nu söker vi dig som är studerande och vill ha ett långsiktigt uppdrag som produktionsmedarbetare hos vår expansiva kund. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en studerande medarbetare till produktionsteamet på deltid. Produktionen har tre olika skift som du behöver vara flexibel med att kunna ta dig an. Krav ligger på att du kan ta dig an två pass i veckan och du intressebokar dig proaktivt för passen via vårt interna system. Skiften har följande arbetstider: * Morgon: 05:54-14:00 * Dag: 13:48-22:12 * Natt: 22:00-06:06 Du erbjuds * Ett välbetalt extrajobb * Möjligheten till ett långt & stabilt extrajobb vid sidan av dina studier * Att arbeta på ett framgångsrikt bolag som befinner sig i en expansiv fas Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Högsbo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Logistik / Transport | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis