Inaktiv platsannons

Webbutvecklare av industriella system i Höjdrodergatan 18

Webbutveckling är din grej! Men du är också den som gillar snacket med kund, att förstå dem och att hitta den bästa lösningen till din kund. Novotek har sin kärnkompetens inom integrationslösningar för industriell IT. Som utvecklare hos dem är du den som utvecklar framtidens IT-lösningar för deras kunder! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I rollen som webbutvecklare kommer du både självständigt och i grupp driva projekt mot kund för att ge dem den mest optimala och anpassade systemlösningen för deras behov. Projekten varierar i storlek och längd och inte sällan arbetar du med flera parallellt löpande projekt. Novoteks kunder är främst inom tillverknings- och processindustrin och du kommer utföra projekt mot välkända företag i Sverige. Din formella titel kommer att bli "Industrial IT Solutions Architect". Du kommer ha flera kollegor med samma titel men ni har olika inriktningar och nu söker vi dig med inriktning på webb. Du kommer jobba med både juniora som seniora kollegor och därmed kunna ta tillvara på andras kunskaper och erfarenheter. Novotek präglas av det lilla företagets öppenhet och initiativförmåga, samtidigt med det stora företagets möjligheter till utveckling och marknadsföring. Personalens engagemang och lojalitet har alltid varit av central betydelse och en förutsättning för deras framgång. Långa relationer såväl internt som gentemot deras kunder skapar ett förtroende som är nödvändigt för att skapa en vinn-vinn-situation. För att uppnå detta ägnar Novotek mycket resurser åt personalutveckling. Med individuella utvecklingsplaner visualiserar de möjligheterna för både personal och ledning.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Höjdrodergatan 18
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis