Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare till internationellt företag i Stockholm

Vill du ha ett utvecklande uppdrag på ett framgångsrikt företag? Vi söker nu en lagermedarbetare som kan avlasta på deras lager och som vill vara med och bidra till den goda stämningen som råder i teamet. Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp samt att du gillar att ta egna initiativ. Uppdraget är ett konsultuppdrag och sträcker sig till en början fram till sista april. Låter det här intressant så skicka in din ansökan redan idag då starten är omgående! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internatione

Om tjänsten

Kunden ser personalen som en stor tillgång och har genom åren skapat en god och trivsam atmosfär. Att du därför är en person som vill bidra till god stämning på jobbet är något som värderas mycket högt. De erbjuder en modern arbetsplats med nyrenoverade ljusa produktionslokaler. Kunden är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för deras framgångsrika sortiment. Deras kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Uppdraget är på heltid och omfattningen är till en början till sista april. Arbetstiderna är måndag-fredag 07:30-16:00.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis