Inaktiv platsannons

Produktionsplanerare till global tillverkare av industrilösningar! i -

För dig med arbetslivserfarenhet inom produktionsplanering och orderhantering finns nu en spännande roll att söka hos AQ Plast i Västerås. Som produktionsplanerare blir du spindeln i nätet och har kontakt med både kunder, leverantörer och kollegor inom organisation. Här ges du goda utvecklingsmöjligheter inom logistik och orderhantering! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Som produktionsplanerare hos AQ Plast har du stora kontaktytor både internt och externt. Du kommer vara länken mellan produktionen, kund och leverantör och har en central roll i företagets tillverkningsprocess där du säkerställer att produktionen planeras och koordineras så optimalt som möjligt ur kvalitet - och leveransperspektiv. Du blir en del av ett team på tre personer som också ansvarar för inköp. För rätt person kan det finnas möjlighet att även ansvara för mer inköpsrelaterade frågor. Du erbjuds: * En bred roll med utrymme för stort eget ansvar. * Goda utvecklingsmöjligheter inom produktionsplanering och orderhantering. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis