Inaktiv platsannons

Cyber Security Consultant till Orange Cyberdefense i -

Vi söker dig som vill arbeta med att hjälpa Sveriges största företag och myndigheter till en säkrare IT-miljö. Om du har intresse för it -säkerhet och nu vill vidareutveckla din kompetens på Europas ledande företag inom Cybersäkerhet kan det här vara en tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Orange Cyberdefense är ett internationellt bolag som arbetar med IT-säkerhetslösningar, där de tillhandahåller produkter och tjänster till organisationer runt om i världen. Deras affärsidé bygger på att skapa ett säkrare samhälle. Göteborgskontoret består idag av 35 anställda, där vi nu söker deras nästa kollega som delar deras intresse och passion för teknik och cybersäkerhet. Du erbjuds * Att bli en del av ett ledande företag inom IT-säkerhet med mycket kompetens och goda chanser till utveckling * Möjlighet att påverka inriktning på rollen utefter intresse och erfarenhet * Bra förmånspaket såsom tjänstebil, utbildningar och friskvård

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Antal timmar per vecka
0 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis