Inaktiv platsannons

Junior ekonomiassistent till kund i Göteborg! i Göteborg (västra)

Har du viss tidigare erfarenhet inom ekonomi och vill ta dig an ett uppdrag som junior ekonomiassistent på ett bolag i Göteborg? Passa på att rivstarta din karriär, samla på dig värdefull erfarenhet inom ekonomi på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Ansök idag då urval sker löpande! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent som är i början av sin karriär med rätt utvecklingsfokus och driv. Du kommer få mer information om uppdraget samt kunden om du går vidare i processen. Du erbjuds * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg (västra)
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis