Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare inom ekonomi till Umeå!

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till ett internationellt företag i centrala Umeå, I din roll kommer du arbeta med support i ekonomi/avtalsfrågor ut mot företag, där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge en service i toppklass. Gillar du att arbeta i ett högt tempo med varierande ärenden från kunder, då kan det här vara tjänsten för dig! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I rollen som kundtjänsmedarbetare kommer du få vara del av ett sammanvävt och engagerat team som fokuserar på att hjälpa och serva kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara frågor över telefon och mail, samt guida kunder till olika lösningar. Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och augusti ut, men vid ett gott samarbete finns stora möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis