Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till spännande företag verksamt inom insure-tech! i Hötorget

Har du tagit examen och har cirka ett års erfarenhet av att arbeta med blandade arbetsuppgifter inom ekonomi? Här finns en spännande möjlighet för dig att ta dig an en bred roll i ett växande företag i framkant inom sin bransch. Starten för uppdraget är den 1 februari, så tveka inte att skicka in din ansökan. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vår kund är ett scale-up företag inom insure-tech. De har under sina tio verksamma år förändrat hur försäkringsbolag arbetar med skadehandläggning genom att skapa en större trygghet med hjälp av oberoende experter för rådgivning i försäkringsärenden. Företaget befinner sig i framkanten av sin bransch och har höga ambitioner även för kommande år. De består idag av ett 20-tal anställda i åldrar mellan 30-63 år, varav majoriteten sitter på kontoret i Sverige. Ekonomifunktionen består idag av CFO, som går på föräldraledighet i februari, och en student som arbetar två dagar i veckan. I rollen kommer du att rapportera till t.f. CFO/COO. Detta är ett uppdrag på sex månader för att täcka en föräldraledighet, men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Uppdraget kommer att påbörjas med en introduktion och arbetet kommer initialt att ske digitalt. Du erbjuds * En meriterande roll där du axlar ett stort ansvar * Möjligheten att få in en fot i en spännande bransch som fortsätter växa Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Hötorget
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis