Inaktiv platsannons

Kundserviceagenter på deltid till stor matvarukedja i Kungens Kurva!

Under 2019 började e-handeln även växa för matvaror, och just nu är efterfrågan större än någonsin. Här får du möjligheten att bli en del av ett drivet team som utgör hjärtat i hela organisationen. Har du en annan sysselsättning på minst 50% (ex. studier) och är serviceinriktad, kan börja omgående och arbeta minst 2 pass / vecka i Kungens Kurva? Perfekt! Sök då redan idag då vi arbetar med löpande urval! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I rollen som Kundserviceagent är du en ambassadör och rösten utåt för bolaget. En välfungerande kundservice har direkt påverkan på ett företags tillväxt, så ditt och teamets arbete är av största vikt. Du kommer bli en del av ett drivet team som ansvarar för att, i olika kanaler och verktyg, hjälpa kunder som har handlat eller vill handla online. Detta uppdrag är på deltid och vi tror att du som söker är flexibel och vill hoppa in på extra-pass som öppnar upp sig. Du kommer att tilldelas c:a 2 pass/vecka, för att få en kontinuitet i arbetet. Dina arbetstider kommer variera, ibland jobbar du halvdag och ibland heldag. Främst kommer arbetet förläggas på halvdagar, både för- och eftermiddag kan förekomma. Det är obligatoriskt att ha en annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier) på minst 50% för att kunna vara anställd på detta deltidsuppdrag. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Kungens Kurva
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kungens Kurva | Kundservice / Call Center | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis