Inaktiv platsannons

Uppdrag som Arbetsmiljösamordnare i Örebro

Vi söker dig med stort engagemang och kompetens inom arbetsmiljöfrågor. Här får du möjlighet att arbeta i en stor och bred organisation med stort fokus på att skapa förutsättningar för bra fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Vänta inte med att söka, skicka in din ansökan redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning en arbetsmiljösamordnare med start omgående med hänsyn till uppsägningstid. Uppdraget är initialt fram till 30/9 2021 med goda chanser till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet. Du erbjuds * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis