Inaktiv platsannons

Inspektör på deltid hos Miljöförvaltningen i Stockholm

Miljöförvaltningen övervakar den inre och yttre miljön i Stockholm och arbetar för att alla ska leva i en frisk och hälsosam miljö. Förvaltningens arbetsområden är mycket varierande, det kan röra sig om allt från inomhusmiljö och mathygien till trafikbuller, vattenkvalitet och kemikalier. Nu har du möjlighet att bidra till att minska smittspridningen av Covid 19 genom att axla rollen som Trängselinspektör. Vi söker dig som är en förtroendeingivande, god kommunikatör och som lockas av en roll där där du kombinerar trängseltillsynspass (förlagda under dag och kväll) med efterföljande administrativt arbete (rapport- och beslutsskrivning). Missa inte chansen att förvärva meriterande erfarenhet inom offentlig myndighet samtidigt som du bidrar ti

Om tjänsten

Vi söker för Miljöförvaltningens räkning trängselinspektörer med omgående start. Arbetet består både av praktisk tillsyn, där du besöker serveringsställen, med efterföljande administration som skall göras senast dagen efter inspektionerna. Arbetstiderna för tillsyn är förlagda enligt veckoschema som meddelas i förväg med tjänstgöring (dag, kväll). Du kommer få en introduktion och utbildning på plats. Du går alltid tillsammans med en mer erfaren kollega. Tillsynen bedrivs i hela staden, men med fokus på områden där många verksamheter finns och där vi får kännedom om att trängsel förekommer. Du erbjuds * En meriterande och samhällsnyttig erfarenhet * En möjlighet att skapa nätverk inom såväl Stockholms Stad som inom Academic Work Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis