Inaktiv platsannons

Digital Marknadsförare till HEDE Safety i Teknikgatan 18

På HEDE Safety ges du möjlighet att jobba med varumärkesutveckling och bidra till säkrare arbetsplatser runt om i Sverige! Tillsammans med ett sammansvetsat och engagerat team, i stark tillväxtfas, jobbar ni tillsammans för målsättningen om att bli ledande inom branschen. Välkommen med din ansökan. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

HEDE Safety hjälper organisationer och företag runt om i Sverige med att vara väl förberedda om olyckan skulle vara framme. Sedan tidigare rötter från 1965 är de idag experter inom området och kan bistå med säkerhetskonsultation samt ett brett sortiment av första hjälpen- och säkerhetsprodukter. På kontoret är de idag fem problemlösande medarbetare som besitter genuint engagemang för HEDE Safetys kommande utvecklingsresa vad gäller digitala lösningar, nya investeringar och affärsutveckling. Som Digital Marknadsförare ges du möjlighet att i stark tillväxtfas få vara med och utveckla företagets varumärke och bidra till HEDE Safetys målsättning om att bli ledande inom branschen. "Vi är ett sammansvetsat team som lyssnar in varandras feedback i syfte att utveckla oss själva och vår affär. Som Digital Marknadsförare får du möjlighet att axla en nyckelroll i vår fortsatta utveckling samt bidra till säkrare arbetsplatser runt om i Sverige tillsammans med engagerade kollegor" Erik Byhmer Svensson, rekryterande chef.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Teknikgatan 18
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis