Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare med intresse för biovetenskap, avancerad teknologi och tillämpad materialindustri i Stockholm

Har du tidigare arbetat inom kundtjänst med bred erfarenhet av ärenden via mail och chat är detta rollen för dig. Du ska känna dig både trygg och tycka det är kul att arbeta med alla typer av frågor. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Kunds kontor ligger placerat i Sundbyberg men inledningsvis kommer arbetet ske på distans. Vanligtvis välkomnas du av ett trevligt team på 9 medarbetare som är tight team som värnar om varandra. Kund söker två kundtjänstmerdarbetere som kan stötta upp i arbetet under våren. I rollen kommer du att få arbeta med både samtal, uppföljning av ordrar och mailhantering. Du ska även vara spindeln i nätet i organisation med kunden i fokus. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att påbörjas i februari på heltid och initialt fram till sista juni. Vid ett gott samarbete kan uppdraget komma att förlängas.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis