Inaktiv platsannons

Financial Controller till svensk storbank i Arenastaden

Du som söker trivs med att bedriva ditt arbete självständigt och är en ansvarsfull och problemlösande person. Vidare är du samarbetsvillig, flexibel och drivs av att utvecklas. Välkommen in med din ansökan, vi arbetar med ett löpande urval så sök så snart som möjligt! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du sitta i ett team i deras rymliga och nybyggda lokaler intill Mall of Scandinavia. Här får du möjlighet att kunna utnyttja deras restaurang, gym samt öppna gemensamma ytor. Dina kollegor karaktäriseras av en hög och bred kompetens inom finans och med en stor vilja att förbättra och utveckla. Uppdraget har omgående start och är inledningsvis 4 månader med chans till förlängning. I den här processen tillämpar vi * För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Vi uppmanar dig att beställa ett belastningsregister i samband med att du skickar in din ansökan här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Vänligen skicka in det digitalt, för att korta ned ledtider. Öppna inte detta kuvert, detta öppnar vi i samband med ett erbjudande. * Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande. Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Arenastaden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis