Inaktiv platsannons

Account Executive sökes till digitala byrån KSMG! i Stureplan

Nu söker KSMG fler Account Executives som vill vara med och utveckla verksamheten. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Sök tjänsten redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker, och för talanger att hitta sin framtida arbetsgivare. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom digital marknadsföring, talentsoftware-lösningar och kreativa koncept till Content-produktioner. KSMGs lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom sociala medier. Som Account Executive på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för att nå ut och bygga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier. Du erbjuds: * Att bli en del av en kreativ och modern arbetsplats, där kollegorna tar hand om varandra och har kul tillsammans. * Stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med KSMG. * Att bli en del av ett mindre företag, där din röst bli hörd och där du får möjligheter att påverka ditt och företagets arbete.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stureplan
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis