Inaktiv platsannons

Teknisk specialist inom dokumentation sökes till spännande företag i Stockholm

Är du nyexaminerad hög- eller civilingengör med någon typ av tidigare arbetslivserfarenhet inom teknik? Är du du på jakt efter ditt första jobb efter dina studier är detta en superspännande möjlighet. Kund är en av stockholms största privata arbetsgivare med en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I rollen som teknisk specialst arbetar du med att säkerställa kvalitén i dokumentation på underhåll av kunds olika typer av verksamheter. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att påbörjas i februari på heltid och initialt 6 månader. Vid ett gott samarbete kan uppdraget komma att förlängas. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis