Inaktiv platsannons

Personlig Tränare i Stocksund, Danderyd

Vi söker dig som har stort driv och vill vara med och förändra den svenska träningsmarknaden! Bli en del av Impuls Fitness, och lär känna en revolutionerande ny träningsmetod -vi erbjuder personlig träning i kombination med träningsmetoden EMS.

Arbetsbeskrivning:

Vi är övertygade om att alla människor har en önskan om att må bra. Dock vet vi att många inte lyckas uppnå sina träningsmål genom konventionell träning. Vårt mål är att hjälpa människor att bli starkare och må bättre genom personlig träning i kombination med träningsmetoden EMS som gör styrketräning både tidseffektiv (20 minuter per vecka) och högeffektiv (20 minuter motsvarar flera timmars styrketräning på gym).

EMS kommer ursprungligen från rehabilitering och fysioterapin och har länge använts inom elitidrotten. EMS står för elektrisk muskelstimulans. Träningen sker med en funktionsväst som förstärker de naturliga impulserna som kontraherar musklerna i kroppen. Träningen utgörs av övningar ex utfallssteg, utan vikter. Det är en högintensiv träningsform som samtidigt är skonsam mot kroppen och lederna.

Impuls Fitness AB är ett nystartat företag som nu etablerat sig på den svenska marknaden. Vi söker dig som vill vara med och forma en helt ny verksamhet. Du är en engagerad och energifull person som brinner för träning och för att motivera människor och se deras behov och möjligheter. Du är en person som coachar, peppar och inspirerar medlemmar att nå sina mål.

Du bidrar till Impuls framgång genom att hjälpa våra existerande medlemmar att nå sina träningsmål samt genom att kontinuerligt hitta nya medlemmar. Du behöver ett starkt driv och du behöver vara strukturerad, organiserad och ordningsam. Du tar också ansvar för driften av studion, att hålla våra ytor rena och snygga samt att vara delaktig i kundkontakter och marknadsföring.

Vad vi erbjuder:

  • Du blir en del av ett kompetent team där vi hjälper varandra att lyckas.
  • Du får möjlighet till stort ansvarstagande och personlig utveckling.
  • Du får ta över existerande PT-kunder men också verka för att engagera nya kunder.

Vad vi ber om:

  • Duktig på att etablera och upprätthålla relationer
  • Positiv och lösningsorienterad
  • Ansvarstagande med starkt driv
  • Ingen erfarenhet krävs
  • Avslutad gymnasieutbildning

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

28-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stocksund
Antal timmar per vecka
5 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
Mellan 140.00SEK och 190.00SEK per timme
Ansvarig för
Du kommer att ansvara för egna PT-kunder och även hitta nya medlemmar.
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stocksund | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb | Extrajobb | Gymnasium

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis