Inaktiv platsannons

Butikssäljare sommarjobb, Upsala Färg i Uppsala

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Då kan tjänsten som butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning!
Om oss
Upsala Färg har verkat i Uppsala i 112 år och är idag ett familjeföretag i 5:e generationen. Vi är ett av Sveriges största färgfackhandelsföretag och har alltid haft målet att jobba med de bästa produkterna inom vår bransch och vara det självklara valet för kunden, såväl konsument som proffs. Våra ledord är service, kunskap och långsiktighet.
Din roll
Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för handel och service. På Upsala Färg är din viktigaste uppgift att hjälpa kunden på bästa sätt. Då vi jobbar gemensamt kommer du att röra dig över hela butiken och ha varierande uppgifter såsom säljare på färg, tapet, golv och kakel, kassaarbete samt uppackning och påfyllning av varor. Förutom de utbildningar inom produktområdena du kommer att få, samt hjälp från våra erfarna säljare så ligger en hel del ansvar på dig själv att lära dig så mycket som möjligt kring våra produkter.
Vem är du?
Som person är du serviceorienterad; du ser till kundens behov och är uppmärksam och tillmötesgående. För att du ska trivas hos oss och vi med dig är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar att samarbeta med andra. Du tycker om när det är tempo i arbetet och när det är mycket att göra behåller du lugnet. Du tycker om att jobba med försäljning och sporras av att se goda försäljningsresultat. Som medarbetare är du engagerad, ansvarsfull och givetvis delar du vår passion att hjälpa kunden att skapa sitt drömhem! I och med att tjänsten innefattar kassaarbete behöver du vara 18 år eller äldre.
Detaljhandelsvana och/eller erfarenhet från serviceyrke är meriterande. Har du kunskap inom våra olika produktområden så som färg, tapet, golv och kakel är det ett plus.
Varaktighet/arbetstid
Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Arbetspassen är förlagda under vardagar och helger under sommaren (v.25-34). Ungefärlig arbetstid är 35-40 timmar per vecka. Tjänsten kan eventuellt leda till ett helgjobb efter sommaren.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Uppsala
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Uppsala | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis