Inaktiv platsannons

Söker du ny karriär 2021? Börja som säljare på Bonnier i Västerås

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower I över sex år har Bonnier Business Media Sales bedrivit verksamhet i Västerås, och nu söker vi ytterligare ett par nya säljare som vill vara med oss på resan framåt! Du kommer dagligen prata med företagare inom Sveriges näringsliv per telefon och erbjuda några av Sveriges ledande affärsmagasin såsom Dagens Medicin, Resumé, och Dagens Samhälle för att nämna några. Du ska söka dig till oss om du precis som vi ser försäljningsyrket som ett jobb för framtiden. Vi ser gärna att du är social, positivt inställd, målmedveten och tävlingsinriktad. Ingen säljerfarenhet krävs även om det givetvis är meriterande. Som nyanställd låter vi nämligen dig gå vår två veckor långa interna säljintroduktion, Business Sales Introduction, där våra utbildningsledare, med över 10 års samlad säljerfarenhet, lär dig modern företagsförsäljning från grunden.

Dina egenskaper
· Intresserad av företagande, ekonomi och/eller försäljning
· Social och kommunikativ
· Tävlingsinriktad
· Lösningsorienterad
· Trivs i en fartfylld miljö
Som nyanställd lär vi dig grundläggande kunskaper inom modern säljteknik och om våra varumärkens journalistisk under dina första dagar. Vi tror på frihet under ansvar vilket innebär att du till viss del själv planerar dina arbetsdagar för att varva självstudier och egen försäljning. Som anställd får du regelbunden coachning, du har din egen kontorsplats samt modern arbetsutrustning. Du arbetar i toppfräscha lokaler tillsammans med några av Bonnier-koncernens duktigaste chefer och coacher.
Om oss
Bonnier AB erbjuder långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom hela organisationen. Vi är medlemmar i branschorganisationen

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis