Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare på deltid i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor beläget i Stockholm city med start omgående.

Om Vaccina

Vaccina är en av Sveriges största aktörer inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Idag bedrivs antikroppstestning för Covid-19 på ett 60-tal orter i samarbete med Apoteksgruppen och vi har även ett avtal med Region Västerbotten samt Region Jämtland Härjedalen som innebär att vi som privat aktör på uppdrag av regionen utför tester på befolkningen. Vi erbjuder även vaccinering av TBE, lunginflammation och säsongsinfluensa på apoteken. Lokalt ansvariga läkare och hundratals engagerade sköterskor bedriver kvalitetssäkrat arbete i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.

Vad kan Vaccina erbjuda dig?

Att vara del av ett härligt team i en expansiv fas med stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att erbjudas en intern, coachande upplärning för att integrera dig i företaget och ge dig nödvändiga verktyg för att kunna effektivt genomföra dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

Som kundtjänstmedarbetare på deltid kommer du tillsammans med två andra kollegor ansvara över supporten på både telefon och mail gällande generella frågor samt enklare vårdrelaterade frågor. Du kommer även ansvara över logistiken kring att erbjuda våra kunder PCR-test. Det innebär att du kommer ta emot beställningen, packa den och skicka iväg till kund. Tjänstens utformning och ansvar kommer i takt med att företaget växer kontinuerligt att anpassas och utvecklas.

Vem söker vi?

Vi ser att du är en strukturerad, självgående, serviceinriktad och stresstålig person med intresse för kundnöjdhet. Du trivs med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och ha daglig kontakt med kunder. Du är prestigelös och kan ställa om och ställa upp när omständigheterna kräver det.

Kvalifikationer:

- Du studerar på minst 50% och har ca 1-2 år kvar tills examen.
- Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet inom service.
- Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
- Du har en vana av att arbeta med olika system.
- Du kan arbeta på både vardagar och helger.


Meriterande om du:

- Har erfarenhet från en liknande tjänst.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansvarig rekryterare: Olivia Asplund, HR-chef
Omfattning: Timanställning ca 1-3 dagar i veckan.
Arbetstid: Vardagar och helger på kontoret i centrala Stockholm eller distans.
Start: Omgående

Du kan läsa mer om Vaccina på vår hemsida; www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/)

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis