Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare till Telia i Norrköping

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om.

Är du en prestigelös person med ett stort intresse för försäljning, kundsamtal och service? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? Vi söker nu flertalet kundservicemedarbetare som får chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att lära dig mycket om Telias verksamhet och hur telekombranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl, samt arbeta med merförsäljning. Du kommer också att administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Tjänsten är på heltid (80-100%) och dina arbetstider kommer att schemaläggas under vanliga kontorstider. Du kommer att börja anställningen med en gedigen utbildning på två veckor.

Start: 1 mars 2021
Plats: Norrköping
Omfattning: Heltid (80-100%)

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start den 1 mars med goda chanser till förlängning och överrekrytering direkt till Telia. Under rekryteringsprocessen kommer kreditupplysning, referenstagning och registerutdrag genomföras.

Din profil
Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi framförallt dig som är en prestigelös och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och har arbetat med försäljning tidigare.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Norrköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis